Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kis segítség a Chat használatához!

 

 

Adataid módosítása:

Névváltás: Kattints jobb oldalt a felhasználók listáján a saját nevedre, és a felugró ablakban a Name (Név) mellé írd be felhasználói nevedet!
Képváltás: Kattints jobb oldalt a saját nevedre, és a felugró ablakban a Picture (Ikon) mellé írd be a kép URL-jét, vagy válassz a lenti listából!

 

 

 Üzenet küldési lehetőségek:

Üzenet mindenkinek: Írj egy üzenetet, küld el, és azt mindenki látni fogja.
Üzenet csak egy adott személynek: Kattints a jobb oldali listán az adott személy nevére, és válaszd a Private Message (Privát üzenet) gombot, majd írj egy üzenetet, és csak az adott személy fogja látni.
Beszélgetés csak egy adott személlyel: Kattints a jobb oldali listán az adott személy nevére, és válaszd a Private Chat (Privát beszélgetés) gombot, majd írj egy üzenetet, és csak az adott személynek fogja elküldeni. Ha a privát beszélgetés közben a főablak üzeneteit is szeretnéd látni, kattints alul a Main nevű (Főablak?) fülre!

 

 Szines bábuk jelentése:

 

Narancssárga: admin (moderátorokat és tagokat tud létrehozni; tud figyelmeztetni, tiltani és némítani)
Fehér: moderátor (tagokat tud létrehozni; tud figyelmeztetni, tiltani és némítani)
Kék: tag (tud némítani)
Zöld: látogató (tud némítani)
Fekete/Barna:
letiltott (tud írni, de az üzeneteit senki nem látja)
Piros: nem elérhető

 


Get your own Chat Box! Go Large!


Get your own Chat Box! Go Large!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

davidmogyi@citromail.hu

(Dávid, 2010.07.02 20:01)

Boros otthagyja a Bumerángot!?

Kedves rajongók mi van ha Lajos elmenése megszünteti kedvenc show-un kat!


ImageHárom év múlva lejár Boros Lajos szerződése, és azt tervezi, utána már nem ébreszti a rádióhallgatókat.

Már csak három évig tervezi ébreszteni a rádióhallgatókat Boros Lajos, aki a Reflektor TV műsorában feleségéhez és műsorvezetőtársához, Bochkor Gáborhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt. "Nincs még egy ilyen ember, aki ennyi időt töltött Bocsival, mint én. Egy dolgot tettem. Távol tartottam magamtól. Egyszer volt a lakásomon, nem kell neki tudnia mindent rólam. Tudtam a csajozós korszakomból, hogy addig vagyok érdekes, amíg titkom van. Nem lehetsz maradéktalanul őszinte valakivel, mert unalmassá válsz. Én taktikáztam" - mondta a rádiós, aki ehhez a kapcsolathoz hasonlította a házasságát. "A válságok tartanak össze a feleségemmel" - ismerte el Boros.

"Minden reggel beülök a mikrofon mögé, és nem tudom, honnan jön egy olyan dolog, amire nekem reagálnom kell. A kíváncsiságom azonban már fogy. A szerződésem három év múlva lejár. Az én döntésem pedig az, hogy utána reggeli műsort már nem vezetek" - mondta Boros Lajos, aki elárulta azt is: nem fáradt, de azért öregszik, mert hosszan tud betegségekről beszélni. Azt azonban érzi, hogy valami nagy dobást kellene még csinálni.

A Bumeráng hallgatottsága egyébként a műsor Neo FM-en történő újraindulása óta ingadozó, és bár áprilisban fölényesen megverte a konkurens Class FM Morning Show-ját, májusban már az ellenfél reggeli show-ja bizonyult hallgatottabbnak.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy a hétvégi "Lali Király" c. műsorát folytatná.